>Super-femei si Pin-up Art

8 mart.

>

De super-eroi a auzit toata lumea. Cine nu stie de Superman, Spiderman sau Batman? Dar, in spatele fiecarui barbat (puternic sau nu), sta intotdeauna o femeie. Creatorii de personaje de benzi desenate s-au gandit: de ce nu ar exista si femei cu puteri supranaturale? In plus, ar fi si sexy…


Cultul pentru benzi desenate s-a nascut in State, unde pasiunea colectionarilor inraiti de reviste si astfel de personaje nu s-a diminuat in timp. Inspirat de personajele celebre, Hollywood-ul a lansat in ultimii ani tot mai multe filme cu si despre super-eroi, fie ca ii reinventeaza pe cei de altadata, fie ca incearca crearea altora care sa devina cel putin la fel de populari.


Astazi am sa va prezint prima parte din colectia de Super-eroine, pe care le-am realizat in creion anul trecut.


1. Red Monika este unul din personajele cele mai usor de recunoscut din “Battle Chasers”, o serie de benzi desenate foarte populara la sfarsitul anilor ’90.2. Red Sonja (She-Devil with a Sword) este un personaj fictiv creat de Roy Thomas si Barry Windsor-Smith. Ea a aparut prima oara in „Conan the Barbarian” (Marvel Comics).3. Vampirela a aparut ca personaj fictiv intr-o revista horror din anul 1969. Inventata mai mult spre bucuria adultilor, Vampirela se remarca fara indoiala prin sex-appeal.


4. Catwoman – adversara lui Batman a fost creata in anul 1940 de Bill Finger si Bob Kane. Mult mai sexy decat alte eroine costumate in negru, Catwoman a facut furori si ca personaj „real” pe marele ecran, odata cu lansarea filmului omonim in 2004.5. Wonder Woman, fara indoiala una dintre cele mai sexy eroine clasice, a debutat sub forma unui caracter fictiv creat de William Moulton Marston si prezentat publicului inca din 1944. Wonder Woman, membra a echipei “Justice League”, a fost descrisa in paginile revistei „All Star Comics” drept “frumoasa precum Afrodita si inteleapta precum Atena, mai dibace decat Hermes si mai puternica decat Hercule”.


Am fost placut surprinsa atunci cand aceasta lucrare a fost adjudecata la o licitatie pe Ebay, de cine credeti :)? Un puscas marin american…
Reclame

4 răspunsuri to “>Super-femei si Pin-up Art”

 1. nepoate martie 8, 2010 la 11:42 PM #

  >Au – incerc sa nu salivez pe tastatura. La naiba prea tarziu!!! Pe astea nu le stiam.

 2. Neamtu' martie 9, 2010 la 11:35 AM #

  >Le stiam, de ceva vreme. Si mi-au placut mereu… Cred ca super eroinele au, fara exceptie, costumatia potrivita 😀

 3. Mircea Popescu martie 10, 2010 la 12:19 AM #

  >Auzi, nu vrei tu sa-mi dai un mai ori un twit ? Poate iese de-o colaborare.

 4. in carouri martie 12, 2010 la 8:58 PM #

  >Cred ca fetele astea nu se lasa asa usor desenate… 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: